Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De frostklädda grenarna

Ser ut över ett snöbeklätt landskap

söker stjärnans fäste på natthimlen

den faller sakta över jorden, önskar så innerligt

...

 Ser på de snömoddiga vägarna

granarna med de frostklädda grenarna

 ...

Sluter sakta mina ögon

drömmer mig sakta bort

minns julen




Fri vers av Cajsa
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg