Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte till någon här på Poeter


Ingen som kan ana

Orden som sårar mitt inre

mitt hjärta som slås i bitar

tyst, ingen som kan ana

 

Osynligheten som jag känner

ensamheten i mitt bröst

natten i tårarnas värld

 

Trodde att du var min vän

inser mer och mer

du är ingen vän




Fri vers av Cajsa
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-29 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg