Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LenapaneL trycker på minnets tangenter och spinner vidare på Ack orden!


Ack ord

Ja! Ack ord!

De mytomspunna i bäcken sprungna med självaste näcken sittandes vid livets källa.

Ack! Ord som viskas i en kvinnas öra på en äng full av älvdans och timotej, sammanflätade ord genom i harmoni.

 Om vad vet bara vi!

Rårörda riff i sommarnatten som viskar vackra ack ord får mig att i falla ned  i durskalors hymn och applådera!

 

 

 

 

Tack min gode poet!




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-02 11:06



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
En rullande rörelse reglerar räckvidden i röstklangen som stansar in koden i sigillet och präglar signaturen, balanserar en spiralsnurrande spinn som sprider svägningen i treklangen, väver in våglängdens vita valör i stämningen, registrerar resonansens hermetiskt tillslutna densitet, förseglar vingbredden i spannet mellan skalan och tonomfånget, en vibrerande ljudkälla som svänger i takt med frekvensens fader Mr Hertz.
2009-01-03

  Miss Mod
Vackra Ack ord, tycker alltid Ack är mycket vackert.
2009-01-02

  Andunelen
Underbar text som fyller mig med förundran.
2009-01-02

  Mr Lindemann VIP
Att poetiskt bli hyllad av någon som håller en kär, ärt det som i livet bär
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP