Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg du mig vinka farväl ...


Ska jag ur minnet rada upp
er alla åtta som nu tar hand
om mitt andra bonusbarn.

Blåser han nu liv i paradiset
med sitt glada mjuka skratt
är han inte längre sjuk och
olycklig , helt ny.


P a t r i k ... du har nu
landat det är en kort men
ändå lång väg dit.

Hör av dig till mig när du
är där och hälsa till alla
mina kära och säg
nu gråter lena
igen ...




Fri vers av Vildand VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-31 15:44



Bookmark and Share


  Miss Mod
"Nu gråter lena igen" hoppas han hälsar gott från Dig. Starkt skrivet.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real