Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vän!



Tårarna på kinderna
Ropar till dig.
Se budskapet
Det är till dig.
Jag har saknat
Jag har förlorat
jag har letat
Jag har funnit
Smärtan i ögonen
Lindra den
Genom att öppna din famn
Och låta mig ta del
Ja vill vara din vän
För evigt!




Fri vers av ia VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-08-22 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP