Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbart är kort

solstrimma lyser upp

äntligen

måste ut

 

 

 

hann inte få på mig kläderna

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-03 11:39



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En strimma ljus kan väcka en så att man glömmer allt annat ....
2009-01-06

  Vildand VIP
;) ... missade sista meningen när jag läste den första gången :)
... och vips från sol till frost ... jag blåser värme :) !!
2009-01-04

  Gunsan
Härligt när solen återvänder
jag kommer ihåg känslan när man ser en strimma efter flera veckor utan
Livet återvänder

/G


PS
Sörlänningarna tror att det är mörkt dygnet runt när inte solen syns
men jag vet ingen stans det är så mörkt som i Stockhom trots att vi kan se solen hela vintern
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan