Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med livet som insatts


Samma sak
varje dag
solen upp
solen ner
hm
regn
regn

om jag skulle ta ner molnen
spänna upp det till en duk
måla alla regnbågens färger
i en vild dans

om jag med livet som insatts
med all kraft jag har
med magi
gav denna målning liv

då skulle dagen vara min
precis som jag vill ha
inte för mycket
inte för lite

jag skulle ge
allt det där som saknas
med hela min själ
med hela mitt hjärta

med livet som insatts
så att samma sak
varje dag
skulle bli

som en annan dag




Fri vers av ia VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-08-22 23:36



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
härlig positiv dikt
gillade speciellt raden när du tar ner molnen ..
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP