Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre vise männen

Jag höjer mitt glas

Och skålar för

De tre vise männen

Kloker, Toker och Glader!

 

 

Storleken har absolut ingen betydelse!




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-04 14:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
treenighet, är av godo:)
2012-06-30

  Skosnöret
Skål!
2009-01-09

  Dr Jimmy Johansson The 777
De Tre Vise Kvinnorna



Vi höjer våra glas


Och skålar för


De Tre Vise Kvinnorna


Moder, Jorder Och Goder!
2009-01-05

  Cosmic Johanna
Underbar humor som skapats av er tillsammans, ni kloka, toka och glada små...
2009-01-04

  Miss Mod
Höjer glaset med Dig, men har verkligen inte storleken någon betydelse?
2009-01-04

  Lotti
på glaset menar du ???
2009-01-04

    papillon
Vad nu? Jag trodde att de hette Kasper och Jesper och Jonatan........
Prosit!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP