Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev mobbad i skolan




Ingen dag den andra lik

Ord från förr

ekar inom mig

minnen som ej glömts bort

 

Hårda ord

 

Tårar från då

rann som nu

tårar av slagen man fått

 

Hårda slag

 

Vandrade i tystnad

bort från verklighetens ögon

gömde förhoppningarna

 

Blickarna mot mig

pratet som tystnade

fingrar som pekade mot mig

 

Hårda fingrar

 

Känslan att vara utanför

ensam och rädd

 

ingen dag den andra lik




Fri vers av Cajsa
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 18:14



Bookmark and Share


  friheten
Mobbing är rena misshandelen som ibland inte syns, smärtsamt och hemsk
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg