Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visar väg

Stjärnan visar väg

följer den på natthimlen

 

mångubben gäspar




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-04 18:34



Bookmark and Share


  Annmargreta
Härligt den ska följa mig när jag har svårt att sova!!
Bra text-kramar till dig!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg