Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla snyggt

andas

 andas djupt

parerar landningen

försöker att inte trassla in mig i närheten

av det som aldrig blev

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 568 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-01-06 13:19



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Det här är som att snudda vid den skam jag alltid känner för det som aldrig blev och alltid tänka, upp med huvudet, det är fan ingen som vet dina egna magplask i asfalten, ingen vet om jag inte visar. Faller snyggt. Den här var som ett knogjärn i huvudet på mig. Faktiskt. Jävla bra. Ja.
2009-01-07

  RogerIvan
Vilken underbar titel och text.
Att falla snyggt, låter ju så bra
att acceptera och godta fallet möjliggör till att minimera skadorna och påbörja uppbyggnaden utav nytt, innan man fallit för djupt.
2009-01-07

    My Rådmark
Men hallå .. oao ..
jag blir helt till mig ..
lysande, BRILLIANT!
2009-01-07

  Maria Natasja
Mycket bra!! Gillar sista meningen enormt!
2009-01-07

  Ulf Lagerholm
det där med litt höjt nosparti och utfällda ställ är ju en förutsättning för att allt ska gå bra vid markkontakt, trots att man rusta fram över molnen strax innan

godskrivet hörru
2009-01-07

  Gunnel André VIP
Så mitt i prick häpnar en som just idag anmält sig till Frigörande andning!
2009-01-06

  © anakreon VIP
Applåd
Carl-Erik
2009-01-06

  noname_realmind
Snubblade in här... och din text gick rakt in i solar plexus!

Snyggt fångat vännen... ;)
2009-01-06

  Sladjana Zubcevic VIP
Vackert skrivet!
2009-01-06

  Hans Christian
Superbt !!!
2009-01-06

  Lena Krantz VIP
och snygg som attan var denna dikt!

Tål att begrundas
2009-01-06

  Ilona _L
Mycket klokt och snyggt skrivet!
Ska ta med mig detta i min vardag, så kanske det går lite lättare!
2009-01-06

  Mygg
Åh,......
Bokmärker!!!!!!!!!
2009-01-06

  * Ammi *
bränt barn skyr elden ...
bra skrivet
2009-01-06

  Cadena
Ja, det är en konst.
2009-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Det känns fint att inte behöva sargas i de törnesnåren.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren