Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen


att gå
att nå

brusande källor
friskt
porlande
längs berggrund


förbli
drick

vetskap

för inte
till framtiden

och väggarna
är inte
skeva

en håller
bär
vet

mittpunkten är
mitt i




Fri vers av rebecca d
Läst 340 gånger
Publicerad 2009-01-06 15:27



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tycker om denna påminnelse som sagt
2009-01-16

  himlens hemlighet VIP
fast ibland är det svårt att se, mittpunkten mitt i, och allt är bara skeva väggar, fint med en påminnelse :)
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d