Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar.....


Hon lämnar spår...

En gammal gumma på vägen går
man kan se det
på hennes gråa hår

Hennes rynkor är många
ansiktet visar spår
visst är hon gammal
men hennes skönhet består

Hon lämnar spår
på vägen
hon lämnar spår
i våra hjärtan

Hennes gång är långsam
men utan käpp
hon är envis och omtänksam
det tar den tid hon har

Ung är jag
med full av längtan
full av liv
och förväntan

Hon är mitt stöd
när jag behöver
när jag känner nöd.
och råd

Fast om du tittar
lite närmare
du hittar
små vingar

För hon är en ängel
min ängel
på vägen där jag går.




Fri vers av ia VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-23 19:27



Bookmark and Share


  Smultris
Texten är jättefin med et är några småsaker som stör mig. B.l.a så är det rim i vissa verser och inte i andra, det känns som man tappar rytmen lite av det.

Denna vers känns fel :

"Ung är jag
med full av längtan
med full av liv
och förväntan"

Antingen kan du ta bort "med" eller lägga till något annat ord i mellan. Ex: "Med famnen full av längtan"
"Med kroppen full av liv"

Hoppas du inte tar illa upp av min kritik?

Mvh/Jenny
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP