Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidvis drivis



Inlandet
förlamar
min romantiska begåvning

precis som kust saknas
vid angörandets tid

Jag minns ännu glädjen
då vi sprang ut i det böljande havet
ovetande om dess ursinniga kraft

När saltvatten forsar genom näsan
armar och ben i en svepande våg
och hur tidlöst fördrivning sker




Fri vers av Al Lanzon
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 19:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
landar i dina rader efter att ha läst några gånger och blir "överraskad" över hur kraftfull den växer sig för var gång...känns lite som att det finns överraskningsmoment i texten med...snyggt och härligt
2009-01-07

  Sladjana Zubcevic
Jag hoppas att ni ska springa tillsammans igen.
Vackert skrivet!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon