Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken tur, just den dagen var det mulet.

I samma ögonblick som
solen gick ner
glittrande solkatten föll
på knivens vassa egg

... som obarmhärtigt
in i hjärtat gled.

I dig.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real