Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagkraftig Limerick


Det bor ett par bröder i söder

Med temperament som är hett så det glöder

Om de inte slår på andra

Så slåss de med varandra

Tills båda tappar tänderna och blöder




Bunden vers (Limerick) av Pulsatilla
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 22:02



Bookmark and Share


  Anders P VIP
aj aj. Limerick är en underskattad form av poesi
2009-01-07

  prinscess VIP
smärtsam limerick
här lyser syskonkärlek fram
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla