Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände mig älskad

Dina ögon tittade på mig

jag tittade in i dina

Dina ord blev till tröst

jag bevarade dom

Din kram värmde

kände mig älskad




Fri vers av Cajsa
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-08 19:38



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint skrivet om god stund.
2009-01-09

  ~~*MariamAurore*~~
fint skrivet :)
2009-01-09

  Ann-christin
Vacker kärlek och bra skrivet :-)
2009-01-08

  Cris
Mycket fint!
2009-01-08

    Lindizz
Fint med sådana vänner som får en att känna sig älskade. Fin poesi vännen.
2009-01-08

  Annmargreta
Vackert skrivet om en vän.
Det måste väl fortsätta.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg