Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han är någon annans


någon har tagit min skatt

och jag blundar
och gråter
och minns så väl så starkt känslan av hur du rörde mig

och jag gråter
och jag minns så väl och så starkt ljudet av dina andetag
när du sov

dina händer som stryker mitt hår

jag hoppas hon uppskattar när du stryker hennes hår
och jag hoppas hon ligger vaken på natten ibland och
lyssnar på dina andetag
och jag hoppas hon vet vilken skatt hon hittat

det känns tungt att veta att du sover brevid någon annan
men jag hoppas du sover gott

på vägen genom livet träffade jag dig som det aldrig var
meningen att jag skulle få vara med
Nu gör det så ont att förlora dig




Fri vers av mysanpysan
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-08-24 12:18



Bookmark and Share


  nea.
Du skriver så himla vackert !
Den här , likt alla dina andra dikter , är underbart bra !
och känslorna käns igen ...
2005-11-18

  Tino
ja denna var sorgsen..
Man får direkt upp magkännslan av hur det
igentligen e att förlora någon man älskar...
2005-11-12

  Propella
Ja jisses, här gör du det igen! Du skriver om saknad och ihåligheter och svartsjuka på ett lysande sätt. Dina texter mer än berör - de skakar om.
2005-10-28

  Jessi
Håller med, hög igenkänningsfaktor! Smärtsam och man kan riktigt känna hur mycket du saknar din skatt
2005-08-24

  Dagg
Man blir lite ledsen. Hög igenkänningsfaktor. Gillar ditt språk i denna text. Det känns så okonstlat och naket...
2005-08-24
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan