Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig vals

 

Fria själar dansar med lätta steg

som inte går att berömma eller bedöma

Danstegen porlars fram från underliv och

far ut i en virvel av kärlek som lyfter sinnena

 

Kroppar som famlar ett inre väsen, ett varsamt grepp om en hals

Den andres karaktär tar tag i hennes barm med varm ödmjuk hand

Njutningsfullt förs deras steg dem framåt och sidled

Inga taktpinnar avgör om det ska bli framåt eller bakåt

 

Denna dans kan endast dansas i frihet om det ska bli två förenligt

Kroppar som trycker sig tätt, tätt och känner, gnider, njuter

Svettens lukter och kroppens astrala lyskraft

Slutstegen ger en förenad orgasm ända ut till kroppens periferi

 

Efteråt famnar man utmattad efter mer

Flämtande lyssnar hjärtat till de

kvarvarande pulsslagen från en njutning av liv

innan man eggas till ännu en sinnlig dans


 

 

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-12 08:54



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
jag vill dansa mer, njutningsbar!
2009-01-21

  Nasrin
VACKERT!!!!!
2009-01-20

  Rockalex
Inspirerande du får mej att minnas tack
2009-01-17

  Cosmic Johanna
Mycket vackert att skåda detta fyrverkeri av lust och bejakning...som flätas samman i en underbar naken dans.
2009-01-13

  Miss Mod
Jösses Amalia, kvinna, hur Du kan lyckas få till det!!!!
2009-01-12

  Dr Jimmy Johansson The 777
Dansar Med Lätta Dunsar, Läser Och Lyser I Din Kraft, Ser Och Syr I Din Kraft, Lägger Mitt Väsen I Vasen Med Kraft,,,,,,,,,,,,,,,,,
2009-01-12

  Lotti
dansandes i varat med varandra, Fina rader.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP