Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en tröst i vädret

 

Tar dina ord i min mun
och använder dem som mina egna
Lånar ditt sjungande tonfall
och säger något om vädret
Du brukade ofta säga något om vädret
Och nu när du är borta
kan jag inte låta bli att plötsligt berätta
för tystnaden
att det nog snart blir regn.




Fri vers av Sara Boström
Läst 661 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-09 13:03



Bookmark and Share


  kollrigheter
Fantastiskt fina, målande bilder i denna.
2013-12-12

  ida.h.e
Så enkelt välskapt.. Den ger tankar. Gillar den!
2009-01-11

  Betlehemsstjärnan VIP
En varm dikt som berör/B
2009-01-11

  Jaramald VIP
Mästerlig med sin enkelhet och sin tidslöshet! bokmärke blir detta!
2009-01-11

    CHS
trösterikt om kärlek, mycket fint. applåd!
2009-01-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Sara!

Den här dikten slog ned på mig, och nu vill jag inte den skall försvinna. Hälsar Fredrik
2009-01-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag gillar den här texten.....
Kanske för att jag känner igen mig när jag "pratar med" min älskade som inte längre finns med.
Det finns verkligen en tröst i dina ord. Bokmärker
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström