Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig hel

Under kvällen då mörkret omger sig

faller tårarna i kupade händer

känslan av oduglighetens kraft

 

Viskar stilla

låt glädjen få fortsätta

 

Efter en skön natts sömn

förvandlas tårarna till ett inre lugn

känslan av skratt som snart klingar

 

Viskar stilla

gör mig hel

 

Under dagen som sakta flyr

förvandlas stressen till ro och hoppfyllhet

känslan av glädje som snart föds

 

Viskar stilla

gör mig fri




Fri vers av Cajsa
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 15:51



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja en skön natts sömn kan göra mycket... att "sova på saken" kan ge nytt perspektiv... vacker text.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg