Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le kåda

Barnen fanns inte då

ditt skelett andades dimma

Cigarettändarna låg på köksbordet

tepåsarna stoltserade i sin kakburk

Dina ögon log kåda



Du kan inte

sade du och världen ryste sina kårar

blått optimistiskt 70 ditt läte

spröda händer nedbitna naglar vita nagelband

Någon näktergal hörde du aldrig



Jag kommer springande med ett brinnande hjärta

sjunger han tvåstämmigt

Det är fuktigt

någonstans




Fri vers av Membran
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-09 18:11



Bookmark and Share


    Sandrew
Wow. Bara .. wow.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran