Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna mina sinnen

Öppna mina ögon

sömnen ger sig till känna

vill ju vara pigg

 

Öppna min kraft

svagheten smyger sig sakta på

vill ju vara stark

 

Öppna mina sinnen

så att jag kan se

glädjen




Fri vers av Cajsa
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-10 12:57



Bookmark and Share


  Annmargreta
ÖPPNAR DIG NU!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg