Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla korsord blev inte lösta

diskat

muggen på köksbordet

blev kvarlämnad

minner om dig

så tomt det blev

en sked för honungsvatten

och stjärnorna försvann

himlens färgstrimmor i romantikens färg

borde man se med 2 par ögon

minnen skapas hela tiden

stannar kvar och färgar drömmar

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 14:51



Bookmark and Share


  Regular
vackert skriven och texten förmedlar en slags saknad som känns
2009-01-10

  Marie Å
Fint skrivet..... här känns saknaden......
2009-01-10

    johanni
Rörande ord om en upptäckt.
/Johanni
2009-01-10

  Carola Zettergren
Underbart bra skaldat av dig!!!!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan