Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min värld

I min värld
på min plats
där är allt lugnt

Där jag vill vara
dit jag reser
där gör det inte ont.

I min dröm
på min plats
finns inte smärta

Låt mig stanna
om så för en sekund
Låt mig vara
bara
den jag är

I min värld




Fri vers av ia VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-08-24 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP