Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla och lugnt

Allt är tyst och stilla

min lycka
ler tårar på min kind

dina andetag

får mig att somna

lugnt




Fri vers av ia VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-08-24 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten andas kärlek.. det vackraste som finns. Jag hittar inte ord att beskriva vad jag känner.
2005-08-25

  JML
Fint att lyckan ler tårar...
2005-08-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP