Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till barnen




Nakna barn

leker fritt

bejakar allt som är

lever ut utan besvär

pillar på allt som

känns roligt att skåda

skrattar ohämmat

åt livet och allt

som ger dem lusten

leken lär dem

att utforska mer

jag tacksamt skådar

mitt inre barn

genom deras

underbara närhet

Tack ni små änglar på besök

som valde mig till er mamma

Ni ger mig möjligheten

att sträcka på mig

utforska universums gränser

genom er kärlek.








Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-11 13:46



Bookmark and Share


  Rockalex
inspirerande, viktig, livsgrundsnäring
2009-01-14

  Eleonoras
Hörrudu Johanna, den här var ju väldigt fin!
2009-01-11

  Michaela Dutius
Att ha barn är att ha fått den otroliga gåvan att se världen genom ett barns ögon än en gång...
upptäcka att månen faktiskt blinkar och höra gräsets sång...

En berörande och betagande dikt
2009-01-11

  friheten
Barn är häliga
2009-01-11

  Lotti
ja dessa underbara barn... så intensivt närvarande
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna