Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Att ge


är det att få



och att få
är det då att ta
eller





att ta
är det att ge


men
















varför då ge
när jag redan har?




Fri vers av ia VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-08-24 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP