Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga lita våga tro

som om detta inte vore nog
att säga något är lagom

varför får du mig att tro
att det jag gör är rätt

vad händer om allt blir fel
måsta jag börja från början

igen

våga lita
våga tro

hur ska jag då göra?

rädsla att göra fel
när allt är precis rätt

helt rätt

hur vet jag det?




Fri vers av ia VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-08-24 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som ett vägskäl. man måste våga hoppas
2005-08-25

  Lost_4_life
vägskäl. vilket håll ska man gå åt. känner igen det. tyvärr gick jag åt fel håll... fint!
2005-08-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP