Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från och med nu

 

Lämna hela ditt ordförråd vid dörren
Klä av dig språket, släpp ord för ord
tills du står stum, inte längre tänkande
i rummet där jag väntat
tillsammans med ett morgonljus
som hunnit klättra över både golv och möblemang
Och vet att alla ljud från och med nu är nya,
alla minnen gemensamma
Talet ännu bara en viskning
vi inte vågat.




Fri vers av Sara Boström
Läst 424 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-11 23:09



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Man blir stum av denna fantastiska text....får starka känslor av viljan till sannhet....och plötsligt fick mina egna tankar liv! TACK...
2009-01-20

  Alstermark
En helt fantastisk text, tycker jag. Blev hänförd redan efter de två suveräna inledningsraderna. Stor poesi.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström