Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan man försätta sig i den situationen att man flyttar till ett land och inte lär sig språket?!


svindlande tanke på sjukhemmet

 

 

50 år i Sverige men kan inte svenska....

ville inte

 

 

 

Vad vill dom mig egentligen?

 

De förstår mig inte...




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 18:56



Bookmark and Share


  Gunsan
Hur gör dom på sjukhemmet om patienter kommer som inte alls förstår finskan??
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan