Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälper mig upp

Dina ord får mig att le

känner dina omslutande armar

du finns alltid där för mig

 

Du har öppnat ditt hjärta

inför dig får jag vara den jag är

din hand fångar när jag faller

 

Ditt leende värmer frusna dagar

du torkar mina tårars färd

din tröstande kram får glädjen att födas




Fri vers av Cajsa
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-13 12:32



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Tycker om denna dikt jättemycket
Du förmedlar nått väldigt fint
mvh ak
2009-01-17

    Maria Malm
Ett ord kan betyda,likaså ett leende..
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg