Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar över livet

Jag söker en punkt
där allt är stilla

blundar

känner något tar tag

 


.

 



lugn

ro

fri

svävar över livet




Bunden vers (Haiku) av ia VIP
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-08-25 15:44



Bookmark and Share


  arie
Du sätter punkten över I:et och låter även mig känna detta så fridsamma tillstånd.

Dikten känns väldigt taktil och släpper in läsaren, så omedelbart och delar med sig av den känsla som dikten vill förmedla.

Som också Peter i kommentaren nedan påpekar så har dikten en form som så inbjuder till detta. Form och innehåll så fint avvägt tillsammans.

Grafiskt tycker jag också att det är vackert att du illustrerar själva "punkten" och på så vis konkretiserar tillståndet av frid som just ett "ställe" att komma till.

Tack för att du delar med dig av upplevelsen/ arie
2005-08-25

  Peter Stjerngrim VIP
Vackert berörande ...
Tycker om din disposition av ordflödet - Den förstärker det du förmedlar och skänker mig som läsare andrum nog för att kunna känna och skapa mig en egen relation till det jag läser ...
2005-08-25

    ej medlem längre
Ja, det är verkligen en härlig känsla som du beskriver!
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP