Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musiken är allt för mig..

Jag älskar musiken, det är faktiskt det enda som inte blev stelt



Musiken får mig alltid på så himla bra humör


När allt försvann musiken förblev


Massage för mina öron min puls som slår till den


Tar över mig, får mig att flyga utan vingar


Får mig att bli utan att jag är


Det strömmar i mina ådror musiken som lät


Det ekar ofta i mitt hus

Rytmen vibrerar alltid i mina rutter

Grannarna klagar att tidigt är alltid försent

Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig

Allting skulle vara utan färger

Tråkigt, miserabelt helt

Jag är så glad för musiken

Mer att den finns hos mig

Till och med döva ska höra den

Till och med blinda ska se…





Fri vers av REYES
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-13 19:42



Bookmark and Share


    mia VIP
Fint!
2009-01-14

    sunnanvind
Musiken är en stor källa att ösa ur..du skriver ...till och med döva ska höra...Min son , (en av dem )som är döv älskar musik!
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Ja, vi minns ju José Feliciano, Ray Davies och Stevie Wonder har vi fortfarande ibland oss.

Musiken betyder enormt mycket för mig med, amigo.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES