Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt o vänta på bussen när en herre kom och prata lite, han är min hemstads kända uteliggare. Många bra tankar, hur olika man tänker.


stjärnstatus

vem är att bestämma
vad olika saker har för värde 

att vara känd
är det att få sitt avtryck
på en sten i gatan,
eller är det uteliggarna med
stjärnhimmel som tak

 




Fri vers av ia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-14 11:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, vem har hand om värderingen..bra fundering..
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP