Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång





Går på en spänd lina


Tar kliv som en erfaren


Strapetsdansös


Mellan


Förväntningar


Drömmar


Längtan


och det som finns


I nuet.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 357 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-14 20:09



Bookmark and Share


    Lindizz
Här förmedlas rader om livets balansgång, bravo.
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Strapatsdansös.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna