Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET HÄR ÄR INTE VÄRLDENS SÄMTA DIKT (BARA EN TRIBUTE)

Jag läste om en diktare som skrivit världens sämsta dikt
han la den i pappersåtervinningen, det var en del utav hans bikt

nu skrivs det nya dikter, nya verk uppå hans grav
det man ger till pappersåtervinning, kommer alltid finnas kvar

(Jag minns inte hur den gick
inte så här, även om det är mitt i prick)

små vita tårar trillar snabbt som i ett sms
och under ytan ligger båtar stilla undan vindens stress

som på vårt zoo efter alla djurens flykt
de tog sikte på sig själva och efter detta intet nytt




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson