Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknaden är inte samma som längtan


tårarna jag fäller är inte för din skull

dagen flyter
livet likaså
ibland är det jobbigt
men ändå rätt bra

jag gråter inte dina tårar
men du fattas mig


jag möblerar om just nu
liksom byter liv
städar ur garderoben
dammar av allt gammalt

jag längtar inte efter dig
men du fattas mig




Fri vers av ia VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-15 11:33



Bookmark and Share


  Fredric
när alla fjärilar fallit ner från sin himmel... och väger tungt i botten av magen... och du känner dig ihålig... denna smärta...

fint.. gillar inte de märkliga avståndet på efter första kursiva stycket, men annars uberfint!
2009-01-15

  prinscess VIP
saknad kan bli smärtsam
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP