Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var tacksam om du hittat hem då gläds änglarna med dig.


Välsignade hem


Änglarna välsignar

och gläds när

de ser älskande par

men det är en

sällsynt kombination

i västvärldens

singel mecka

där ensamma

hjärtan

inte

hittar hem.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-15 18:37



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Välsignat vackert om kärlekens ljuva hem.
2009-01-15

  Sladjana Zubcevic
"där ensamma

hjärtan

inte

hittar hem."
Underbart skrivet!
2009-01-15

  friheten
Gilals dessa rader!

"där ensamma

hjärtan

inte

hittar hem"
2009-01-15

  Johan Bergstjärna VIP
Jag är kär i min lägenhet & i mina katter! : )

Singel-Mecka... hmmm... bra uttryck..
Bra dikt.
2009-01-15

  * Ammi *
singel mecka .. ja, inte bara bland älskande, se på våra gamla, sitter en och en i litet rum .. ungdomarna sitter med sin dator, och änglarna gråter.
gillar denna mkt
2009-01-15

  Lotti
sant fast man kan hitta hem utan att leva i tvåsamhet...
2009-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade att det blir glädje bland änglarna i himlen när en människa blir frälst.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna