Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på att landa



Flyger över vardagen

perspektiv på

det som sker

Dimensioner som skiftar

Frihet som platsar

under mina

skulderblad



Ömmar av valfrihet

alla val

ger en känsla

av oändlighet

som är tung att möta

ensam.




landar i mig själv.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-15 18:48



Bookmark and Share


  * Ammi *
Åh ja .. så känns det många gånger, att man landar i sig själv
applåder vännen!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna