Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnes resa





Omtöcknad

av minnen

Går in

i min inre sfär


möter där änglar

som talar till mig

de säger

förlåt din far


han är

trots allt

bara

en människa


Vi finns här

för dig

vill visa dig mer

av världen


förlåt

gå vidare


det finns mycket

kvar att se

och uppleva

av denna världen.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 23:38



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-01-17

  * Ammi *
att kunna förlåta är stort! mest för sin egen del tror jag faktiskt, att få inre ro.
Jag har förlåtit min far, och det känns bra.
kram
2009-01-17

  friheten
Kloka rader!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna