Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små slag från livet

 

Ovarsamma klockslag

rispar sin väg över ryggen

lämnar blodiga ögonblick

intill skulderblad

 

Andas tickande

sakta

bakåt igen

för att ännu en gång

känna smaken

av

nyslaget blod

mot små sekunder

av livstecken...

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 380 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-16 00:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en evighetssekund ansad nuet in brutalt och bultar hänsynslöst
in alltets varande i erotiska och nakna avklädda minuter. Minuter som letat i timtal efter tidlösheten
2009-01-16

    tramp
stark text ser otäcka bilder...tar en stor prilla snus för att lugna mig...
riktigt bra skrivet.
2009-01-16

  MeAmmie VIP
Jag känner min puls rusa genom kroppen för att ge mitt hjärta detta underbara slag från livet! Fina ord från en fin människa! Med sol i sinnet och Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-16

  Rosen VIP
Snabba ögonblick av uppvaknande i lidande...innan man lägger sig ner för att slicka sina sår...
Snygg denna!
2009-01-16

  Quasimodo
Ja, här svävar tankar och känslor in och över det som varit och berört, minnen som smakar och känns !!
2009-01-16

  micke marin
shit pomm fritt
människa katt fågel
i ett väsen
Katten som släpar in den nyslagna fågeln..
2009-01-16

    Herr Ångest
Hmm, shit.. det här va nog den mest mystiska dikt från dig som jag har läst..

men samtidigt kanske en av de bästa också..

Språket, stämningen, radbrytningarna och innehållet.. så fasansfullt.. vackert! :)

*stående ovation*
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du