Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnskådare


Närvaron fjärran


Poetisk i pulsen


vardagen i en tygpåse


Möter du henne


så vet du

att universum


Rymmer


Utöver


Det som får

plats i

de synliga sömmarnas


Värld




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-17 09:47



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Det här var något som rörde vid mitt bluesblå hjärta stort!
Varenda mening ger eko i min själsliga rymd! Underbart skrivet (som vanligt) med en härlig rytm! <3/Ammie
2009-01-17

  Lejonhjärtas poesi
Drömsk och nära i poesins närvaro och en utflykt i universum bortom tid och rum där lusten tänder stjärnorna.
2009-01-17

  Lotti
härlig känsla i denna ,förmedlar bortom orden.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna