Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger att tiden...

 

 

De säger att tiden


läker alla sår


Men om det är tiden


som sårar


Vem läker då?




Fri vers av Missi VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 10:40



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Missi!

Intressant! Kanske är det evigheten bortom tiden... Hälsar Fredrik
2009-03-17

  Ola Rydberg
Snygg vändning
på detta eviga ordspråk
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon