Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vill alltid skriva så mycket mer, men det är så svårt att sätta fingret på rätt plats och förmedla i ord...


En del av något

Så sitter jag här igen
tittar in i min datorskärm
Läser alla poeters dikter
Drömmer mig bort
Försöker skriva
kommer inte på något
Vill förmedla
Vill berätta
men det jag skriver kan aldrig bli hela sanningen
Naken
Våga blotta sig
Låta er ta del av mitt liv
Jag försöker
men det blir alltid bara en del av något
en del av något som inte är hela sanningen
Ni förstår säkert inte
men det jag känner ska förmedlas med ord
Ibland går det inte att sätta ord på smärtan som man upplever
Att skriva hjälper mig att må bättre
men just nu ska jag nog gå till kylen
och öppna mig en flaska öl
Det dämpar i alla fall...




Övriga genrer av Charly
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-08-26 17:22



Bookmark and Share


  Cris
Du beskriver så himla, himla bra i denna texten...hur man vill..få ur sig något men inte kan skriva hela sanningen... man kanske kan blotta sig helt eller helt enkelt inte kan få ord på smärtan.
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly