Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mörka skog

Vad finns där

i djupet av mig

tänk om

jag går vilse

hittar jag

hem igen



idag


smeker solen

mitt väsen

men skuggan

finns där

som en inbjudande

portal


kompassen

i mörkret

kan jag lita på den


Inom mig nyfiken

på vad som döljer sig

bakom mörkrets gardiner

då de är en del av mig


Jag vill se alla färger

som berörs

av världen

i mig

men jag undrar

om jag måste

vandra ensam

igenom

skogen.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-18 17:35



Bookmark and Share


  mirabell
Du behöver inte vandra ensam min vän.
2009-01-20

  Michaela Dutius
en bra beskrivning av vårt väsen...mörkret och ljuset-här har du stannat vid mörkret med en viss skräckblandad förtjusning
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Inte nödvändigtvis.
2009-01-18

  Johan Bergstjärna VIP
Jag kanske sitter på en mossig sten & sjunger en sång för dej : )
djupt därinne i din mörka skog...
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna