Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristnings gränsen




Tangenter

som ekar


tankar

som stönar


ben

som värker


av längtan

till dig


Mina ögon

i skymning


ser siluetter

av dig


i din rörelse

emot mig


sen tvekar du

faller i dvala


smyger

in i mig


och gör allt

osynligt


för sinnenas

värld


mitt inre

är en naturkraft


på bristningsgränsen.








Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-19 18:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En inre implusion av förväntansfull längtan att ta emot den käraste då gäller det att stå pall så att mötet inte slutar i knall fall
2009-01-21

  MeAmmie VIP
Är det någon som med äkta känsla kan beskriva naturkrafterna så är det du Johanna! En sinnlig sammetslen njutningsfull dikt! <3/Ammie
2009-01-19

  Lejonhjärtas poesi
Underbara poetiska rader om längtans sinnliga lustar.
2009-01-19

  mirabell
Berörande text om en innerlig längtan.
2009-01-19

  Johan Bergstjärna VIP
Kram
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna