Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hund är mycket gammal, mycket döv och mycket stel i höfterna - nu löper grannens högbenta dalmatiner och han är, milt uttryckt, mycket exalterad........


Mycket vilja men inte kunna - distikon

Svårt nog det vore för dig att bestiga en brunstande taxtik -
likväl med skälvande nos följer du löphyndans doft




Fri vers av papillon
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 21:16



Bookmark and Share


  halmstrå
stackars gamling! Eller kanske njuter han av att känna dofterna?
Förresten undrar jag om vi korsskrivit om djurens sexliv...
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon