Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fråga bara



Speglar i hallen

i vardagsrummet

vid sängen

på toaletten

Vart jag än går

så ser jag


mitt förflutna

min framtid

och mitt nu


Har du rum

utan speglar

så jag kan vila hos dig



eller är det

bara i naturen

som sinnet kan andas

fria ventilationer.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-20 08:00



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ansikte mot Ansikte kan man Andas... Ögon i Ögon... Kropp mot Kropp.... helst ute i Naturen.
2009-01-20

  Rockalex
Den va bra vilken påminnelse Tack
2009-01-20

  Lejonhjärtas poesi
Låta själarna spegla sig i det inre är den vackraste speglingen.
2009-01-20

  mirabell
Jag vilar gärna tillsammans med dig i rum utan speglar. Vackert skriven.
2009-01-20

  Michaela Dutius
....även i naturen finns speglas...sjöar och annat ....
vacker dikt
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Här finns en bra spegel: 2 Kor 5:17.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna