Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är bara små kryp på den här planeten


Min värld



Bokstavligen
är å ä ö
inte speciellt
gångbart
internationellt

ändå
springer
det omkring
småpåvar
i detta lilla land
och tror
att dom tillför
jorden gott

och värre är
på gräsrotnivå
finns en del
kommunala tjänstemän
som tycker
dom är helt
oumbärliga
för vår existens

men det värsta är
att jag börjar få
storhetsvansinne
jag har fått för mig
att min värld
är mycket större
än så




Fri vers av Al Lanzon
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-20 20:50



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-01-20

  Eva Langrath VIP
Dagens skratt, jag tror jag fått samma stohetsvansinne som du. Tack för denna träffsäkra skildring av livet.

Eva
2009-01-20

    Al Lanzon
Hehe tack Miss Mod nu är jag nere på jorden igen!
2009-01-20

  Miss Mod
Men kära nån, inte menar Du väl på full allvar att Din värld, eller min också, går att mäta sig med de oumbärliga kommunala tjänstemännens?? Är det storhetsvansinne eller vanligt kommunalt sinne?
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon